Contact

Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Ik zocht een plek om luchtige ideeen te lanceren, en waar kan dat beter dan op internet!

Geniet van de ideeen en artikelen op deze site. Ik zou het leuk vinden om een reactie of bericht van je te krijgen wat je van het idee vond, of als je zelf een nieuw idee wil delen. Je kunt contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

 

Over Ingrid

Ik ben Ingrid, 36, en werk momenteel 7 jaar als Human Resource Business Partner bij een multinational. Ik wil graag mensen, situaties en organisatie onderdelen verbinden. Dit door mensen te ontmoeten, hen echt te zien en naar hen te luisteren om zo er achter te komen wat hun talenten, kwetsbaarheid en wensen zijn en mee te denken hoe men elkaar verder kan helpen, door deze talenten in te zetten en er van te genieten! Dit zonder poeha, of ingewikkeld gedoe, maar gewoon door aandacht en wat creativiteit.  Bruce Springsteen zong ooit: you can't start a fire without a spark. Laat mij maar dat vonkje zijn, wat het vuurtje in een persoon, team en organisatie aanwakkert! Mijn inspiratie haal ik uit de mensen om me heen, familie en vrienden, mensen die ik elke dag ontmoet, onderweg, op het werk of tijdens een van onze reizen.

 Doe maar gewoon jezelf, dan ben je al uniek genoeg!